نحوه برخورد در زمان آسیب دیدن کودک
با سلام
سوال دیگر من این هست که: نحوه برخورد درست با بچه (۱۷ماهه) وقتی زمین میخوره یا آسیبی میبینه چی هست؟
اطرافیان من میگویند تا زمانی که بچه به گریه نیفتاده نباید سمتش رفت. و اگر بدون اینکه بچه گریه کنه به سمتش برویم، اینجوری شاید از روی ترحم به گریه بیفته. یا به بچه با گفتن هیچی نشده از گریه ی اون جلوگیری کنن در صورتی که مثلا دستش قرمز شده، یا زمانیکه بچه به گریه میفته با ایجاد سر و صدا و دست زدن حواس بچه رو پرت کنن تا گریه نیفته.
ولی خودم بهش توجه میکنم و بهش میگم که میدونم دردت گرفته گاهی اطرافیان این رفتار رو نقد میکنن که لوس میشه و …
اشتراک گذاری
Farhad Kharazmi
سلام
بهتر است زمانی که کودک با گریه کردن یا مخاطب قرار دادن والدین از آنها درخواست کمک دارد، برای کمک یا دلجویی به سمت آنها شتافت و با در آغوش گرفتن و قرار دادن دست بر روی ناحیه ای که ضربه ای را متحمل شده، از کودک دلجویی کرد و او را با جملات کوتاهی مانند: اصلا” مهم نیست و تا ده بشماری خوب میشوی؛ او را کمک کرد که به حالت عادی برگردد. در اینصورت و چنانچه ناحیه ضربه دیده دچار کوفتگی مزمن یا خونریزی نشده باشد، معمولا” در کمتر از یک دقیقه کودک گریه کردن را متوقف میکند و به روزمرگی خود باز میگردد.
در غیر اینصورت و زمانی که کودک از کسی کمکی درخواست نکرده و یا به گریه نیافتاده است، بهتر است او را به حال خود گذاشت و اجازه داد که کودک با مشکلات و مصائب خودش کنار بیاید.
در نظر داشته باشید که ضربه های خفیف ناشی از زمین خوردن که معمولا” ایجاد قرمزی در سطح پوست و خراش های جزئی مینمایند، کشنده نیستند! و حساسیت بیش از اندازه در این مواقع میتواند اضطراب و نگرانی را به کودک منتقل کند.
نهایتا” نسخه ها و پندها و اندرزهای اطرافیان تان را از یک گوش بشنوید و از گوش دیگر خارج کنید! درباره موضوعات تخصصی مانند فرزندپروری، باید از متخصصین راهنمایی بگیرید و نه افراد نادان و پرمدعایی که پایشان را از گلیم شان دراز میکنند و بدون تخصص به خود اجازه میدهند درباره موضوعات تخصصی اظهار نظر کنند و و دیگران را مورد عطاب و خطاب قرار دهند.